Razlike u nevidljivim D-Fence

06. 06. 2024, 17:22

Razlike u nevidljivim D-Fence

Elektronska nevidljiva ograda je pouzdan i siguran način da jednostavno definirate prostor u kojem se vaš pas može slobodno kretati.

U ponudi imamo dva modela nevidljivih ograda. Ako ne znate kako odabrati, ovaj članak je upravo za vas. Ovdje ćemo povećati razlike između d-fence 101/1001 i d-fence 6th SENSE 2002/202.

Stariji model d-fence 101/1001 (sa žicom/bez žice) je jeftinija varijanta. U usporedbi s novim modelom nedostaje mu detaljnija konfiguracija i rezervni izvor, no zahvaljujući vrlo jednostavnom postavljanju i niskoj cijeni, interes za ovaj model još uvijek je velik.

Model d-fence 6th SENSE 2002/202 (wired/wireless) je noviji i moderniji uređaj. Ima rezervni izvor baterije koji će osigurati siguran rad generatora u slučaju nestanka struje do 16 sati. Ima i veću snagu, zbog čega je pogodan za ograđivanje većih parcela. Opasnost upozorenja i korekcije je podesiva od nule iu većem rasponu. Generator ima kontrolu na dodir i nekoliko drugih prednosti, koje ćemo detaljnije opisati u nastavku.

Broj pasa s prijemnikom pričvršćenim na ogrlicu nije ograničen, to se odnosi i na starije i na novije modele d-ograda. Ograda standardno dolazi s jednom ogrlicom, ali uvijek možete kupiti još jednu. Obje ograde su opremljene i ISIT funkcijom koja može detektirati prisutnost i intenzitet ometajućih signala na mjestima gdje planirate provući antensku žicu. To vam omogućuje izbjegavanje problema i osigurava ispravno funkcioniranje uređaja.

Karakteristike nevidljive ograde d-fence 101/1001
Mrežno napajanje
Niže performanse - duljina ograde do 1200 m (polovica novije verzije)
Ograničena površina je maksimalno 9 ha
Zona upozorenja je podesiva između 0,4 i 5 m
Traka korekcije je podesiva u rasponu od 0,3 do 1,5 m
Jednostavan rad s dva okretna gumba
Jednostavan za postavljanje
Jednostavan dizajn
Značajke d-fence 6th SENSE 2002/202 nevidljive ograde
Moderan dizajn
Mrežno napajanje + izvor pomoćne baterije
Veća izvedba - duljina ograde do 2200 m
Ograničena površina je maksimalno 30 ha
Zona upozorenja je podesiva između 0 i 15 m
Traka korekcije je podesiva između 0 i 15 m
Jasno, intuitivno upravljanje zahvaljujući tipkama na dodir na prednjoj ploči uređaja
Sve informacije možete vidjeti na velikom LCD zaslonu
Točnija procjena petlje u slučaju kvara
Višejezični izbornik

Komentari

Rasprava je prazna.

logo ComGate

Ova e-shop koristi kolačiće i ne može funkcionirati bez njih. Ne slažem se s korištenjem kolačića na ovoj e-trgovini (bit će prikazana prazna stranica).